Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: 
Понедељак, 22 Јул 2024

Архива примљених захтева

Статус: РЕШЕН

Надлежна служба: ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

Велика ударна рупа у ул. Јована Стерије Поповића код броја 25 (Нова Пазова), пријављивано више пута, али ништа није урађено. Када може да се очекује санација исте? Хвала.

У току ове недеље биће санирана ударна рупа у улици Јована Стерије Поповића, а у следећих месец дана извршиће се комплетно крпљење ударних рупа у Новој Пазови.

Статус: РЕШЕН

Надлежна служба: ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ДЕЛАТНОСТИ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Када ће почети запрашивање комараца и осталих инсеката на нашој општини, пошто се не може живети од њих, а поготово у Старим Бановцима због близине Дунава?

Поштовани,у току је процедура јавне набавке и избора извођача акције сузбијања комараца. Још није познато време за извођење ове акције.

Статус: РЕШЕН

Надлежна служба: ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

Када ће бити реконструисана улица Пере Чодановића у Старим Бановцима? Добар део те улице налази у очајном стању, а обзором да је та улица веома прометна и то је пут за Нову Пазову требало би звати надлежне из дирекције за изградњу да изад]у на терен и сниме ситуацију.

Од 10.05.2013. године ступио је на снагу уговор о редовном одржавању путева и улица на територији општине Стара Пазова. У току су радови на крпљењу ударних рупа и санирању већих оштећења по том уговору, тако да ће и наведена улица у Старим Бановцима биће санирана. Реконструкција улице Пере Чодановића није у плану.

Статус: У РАДУ

Надлежна служба: ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

Сијалица на бандери бр.4 у ул. Здравка Грбића у Белегишу не светли.

Захтев је прослеђен извођачу радова и квар ће бити отклоњен у уговореном року (до 15 дана).

Статус: У РАДУ

Надлежна служба: КОМУНАЛНА ИНСПЕКЦИЈА

У згради на тргу Слободе једна велика грана омета улаз у гаражу те молим надлежне да је уклоне.

Пријава је заведена под бр.355-113/2013 у Одељењу за комуналне делатности и прослеђена надлежном комуналном инспектору, који ће након утврђивања ситуације на терену издати налог надлежној служби ЈКП Чистоћа.

Статус: РЕШЕН

Надлежна служба: ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

Молим да се поставе саобраћајни знаци за ограничавање брзине у Војки,у улици Цара Душана (код раскрснице са улицом Војводе Путника) где су аутобуска стајалишта. У последњих неколико месеци на овој деоници је било неколико саобраћајних удеса јер овом улицом грађани возе непримерено великом брзином и не обраћају пажњу на аутобусе који су при томе заустављени на станици.

Законом о безбедности саобраћаја члан 27 и члан 47 регулисано је понашање возача у насељеном месту. Чланом 47 наведеног закона регулисана је обавеза возача о брзини кретања возила у насељеном месту/максимална брзина 50 км/ч, а члан 27 регулише обавезу возача да обезбеди укључење аутобуса са аутобуског саобраћаја.

  • Каталог слободних локација
  • Званични сајт општине Стара Пазова
  • Водич за инвеститоре општине Стара Пазова
  • Katalog slobodnih lokacija
  • Zvanični sajt opštine Stara Pazova
  • Vodič za investitore opštine Stara Pazova