Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: 
Понедељак, 22 Јул 2024

Сервисне вести

Пријавите комунални проблем

Обрасци и захтеви у електронском формату

Виртуелни матичар

Prijavite komunalni problem

Obrasci i zahtevi u elektronskom formatu

Virtuelni matičar

ВОЗНИ РЕД Са аутобуске станице Ласте Срем овог јутра сви поласци обављени су према реду вожње, изостанака полазака није било. Железнички саобраћај се јутрос одвија према реду вожње, није било кашњења, сазнајемо на железничкој станици у Новој Пазови.

МЕРЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ - У циљу повећања нивоа безбедности ученика, Полицијска управа у Сремској Митровици предузеће и ове године низ превентивних мера и активности.Од 01. до 15. септембра, сваког радног дана, пре почетка и након завршетка наставе, саобраћајна полиција ће обављати појачану контролу саобраћаја на путевима, улицама и раскрсницама којима се најчешће крећу ученици приликом доласка у школу и повратка кући. Посебна пажња нарочито на прилазима школама, биће посвећена ђацима-првацима. Саобраћајна полиција фотографисаће и снимаће прекршаје неуступања првенства пролаза пешацима и пролазак возила на знак црвеног светла семафора, на оним раскрсницама и путевима којима се деца највише крећу, ради документовања и кажњавања извршилаца наведених прекршаја.

Понедељак, 2. септембар 2013 - Због редовног ремонта у Новој Пазови за среду, 4. септембра у периоду од 9.00 до 14.00 часова најављено је искључење електричне енергије за потрошаче који се снабдевају из трафостаница: Војна пошта, Сода со, Алексе Шантић, Редуктор, Пинкијева 1 и 2, Блок 9А, Милоша Обилића, Војвођанска, Петра Кочића А, Црногорска, Водовод кула, Ремерт, Пољски пут, Кнез Михаилова, Моше Пијаде, Пионирска 1 и 2, Хиландарска, Коче Поповића, Карађођева и Карађорђева 2.

У месту Белегиш, у периоду од 9.00 до 10.30 часова, због електромонтажних радова, без електричне енергије остаће потрошачи који се напапајају из следећих трафо станица: Центар, Николе Милановић, Моше Пијаде, Свети Сава, Борис Кидрич, Бранко Радичевић, Млекара.

Краће обуставе електричне енергије извршиће се у времену 9.30 и 10.30 часова и односиће се на део насеља Белегиш - Петринци до центра насеља.

Такође, у истом временском периоду спровешће се краће обуставе електричне енергије, и у насељу Сурдук.

У Белегишу, у периоду од 08.30 - 14 часова, због електромонтажних радова, без електричне енегрије остају потрошачи, који се напајају из трафо станице Никола Милановић.

У наредна два дана у Старој Пазови и Белегишу, услед радова биће спроведене рестрикције електричне енергије. У Белегише у уторак, 20. августа и среду, 21. августа, у периоду од 08.30 до 14.00 часова, због сече грана, електрична енергија неће бити испоручивана у улицама Бранка Костића и Срете Мирчетића. У Старој Пазови у уторак, 20. августа, у периоду 08.30 до 14.00 часова, без електричне енергије остају потрошачи који се напајају са трафо станице Маршала Тита 2, извод - Пролетерска.

Моле се грађани за разумевање, а надлежне службе ће се потрудити да, ефикасним спровођењем радова, обустављања испоруке електричне енергије увек сведе на минимум.

  • Каталог слободних локација
  • Званични сајт општине Стара Пазова
  • Водич за инвеститоре општине Стара Пазова
  • Katalog slobodnih lokacija
  • Zvanični sajt opštine Stara Pazova
  • Vodič za investitore opštine Stara Pazova