Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: 
Петак, 29 Септембар 2023

Сервисне вести

Пријавите комунални проблем

Обрасци и захтеви у електронском формату

Виртуелни матичар

Prijavite komunalni problem

Obrasci i zahtevi u elektronskom formatu

Virtuelni matičar

ВОЗНИ РЕД Са аутобуске станице Ласте Срем овог јутра сви поласци обављени су према реду вожње, изостанака полазака није било. Железнички саобраћај се јутрос одвија према реду вожње, није било кашњења, сазнајемо на железничкој станици у Новој Пазови.

МЕРЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ - У циљу повећања нивоа безбедности ученика, Полицијска управа у Сремској Митровици предузеће и ове године низ превентивних мера и активности.Од 01. до 15. септембра, сваког радног дана, пре почетка и након завршетка наставе, саобраћајна полиција ће обављати појачану контролу саобраћаја на путевима, улицама и раскрсницама којима се најчешће крећу ученици приликом доласка у школу и повратка кући. Посебна пажња нарочито на прилазима школама, биће посвећена ђацима-првацима. Саобраћајна полиција фотографисаће и снимаће прекршаје неуступања првенства пролаза пешацима и пролазак возила на знак црвеног светла семафора, на оним раскрсницама и путевима којима се деца највише крећу, ради документовања и кажњавања извршилаца наведених прекршаја.

У току септембра, полицијски службеници одржаће предавања о безбедном учешћу деце у саобраћају. У сарадњи са школским управама, на подручју Срема, наставиће се реализација пројекта "Безбедно детињство - развој безбедносне културе младих." Школски полицајци, саобраћајни и остали ангажовани полицијски службеници у току целе школске године ће интензивно обилазити зоне школа ради пружања помоћи, спречавања вршења кривичних дела и прекршаја и остваривања безбедносне заштите ученика и школске имовине.

РАДАРСКА КОНТРОЛА - Дана 04. септембра 2013. године, на подручју Полицијске управе у Сремској Митровици, патроле саобраћајне полиције обављаће радарску контролу брзине кретања моторних возила, на путном правцу Нова Пазова-Батајница у времену од 6.00 до 9.00 сати. Од јуче, на подручју Полицијске управе у Сремској Митровици, регистроване су две саобраћајне незгоде, у којима су повређене две особе.

СНАБДЕВАЊЕ ВОДОМ - ЈКП Водовод и канализација извештава да ће данас снабдевање водом бити , за данас нису предвиђени радови на мрежи.

РАДОВИ НА ПУТЕВИМА - Из ЈП Дирекција за изградњу опшине Стара Пазова стигло је обавештење да ће током ове недеље изводити радове на крпљењу ударних рупа у насељеном месту Стара Пазова и насељеном месту Војка, па апелују на све учеснике у саобраћају да обрате пажњу на постављену привремену саобраћајну сигнализацију, прилагоде брзину кретања постојећим условима на путу и обрате пажњу на раднике који изводе радове.

ДЕЧЈИ ДИСПАНЗЕР, НОВА ПАЗОВА, СТАРИ БАНОВЦИ - Због реновирања Дечјег диспанзера у Новој Пазови служба педијатрије Дома здравља премештена је у део зграде у којем је смештена протетика и зубно одељење и гинекологија. Педијатри и саветовалиште раде по устаљеном распореду. Педијатрија у Старим Бановцима одскора ради у две смене, докторка Љиљана Пејић прешла је из Нових Бановаца у Старе, док ће докторка Гордана Котарац радити у Новим Бановцима, у сменама.

  • Каталог слободних локација
  • Званични сајт општине Стара Пазова
  • Водич за инвеститоре општине Стара Пазова
  • Katalog slobodnih lokacija
  • Zvanični sajt opštine Stara Pazova
  • Vodič za investitore opštine Stara Pazova